Χοιρινό Ψαρονέφρι Με πιπεριές Μέλι Και Μανιτάρια
2 άτομα | 25 λεπτά περίπου | εύκολο |
ΥΛΙΚΑ (Για 2 άτομα)
500 gr ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτά φετάκια
6 μανιτάρια champignon σε λεπτά φετάκια
2 κουταλιές του γλυκού μέλι
1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1 φλιτζάνι ζωμό ή νερό
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι -πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σοτάρουμε το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές 3-4 λεπτά.
2. Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλάτι – πιπέρι.
3. Μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
4. Ρίχνουμε το ζωμό ή το νερό και αφήνουμε να μαγειρευτούν άλλα 5 λεπτά.
5. Μόλις αρχίζουν να γλασάρουν προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Σερβίρισμα:
Τοποθετούμε στο πιάτο το ψαρονέφρι με τα μανιτάρια και συνοδεύουμε με ρύζι Basmati.
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Γιώτα Μπέλλητα για την συνταγή.