ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΣ

Μετά από την επιτυχημένη περσινή μας πρώτη προσπάθεια που αγκαλιάσατε με τόση αγάπη,  ανοίξαμε το νέο μας εστιατόριο σε έναν ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο ζεστό χώρο στο Κολωνάκι,  λίγα μόνο βήματα από το νέο κρεοπωλείο μας.

Με την φιλοσοφία ‘From Farm to Table’ προσφέρουμε καθημερινά, εκτός Δευτέρας, μια σειρά από εμπνευσμένα πιάτα τα οποία  έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος chef Γιάννης Λιόκας με την ομάδα του.

Την τιμητική του φυσικά έχει το κρέας. Με τις μοναδικές κοπές και τα πολυήμερα σιτέματα, που φέραμε πρώτοι στην αγορά. Τα κρέατα μας είναι όλα ελληνικής εκτροφής και παραγωγής από τη Φάρμα μας. Ξεχωρίζουν τα μοναδικά ελληνικής εκτροφής Black Angus Pure Breed 100% που μόνο η Φάρμα Μπράλου αναπαράγει στην Ελλάδα.

Από το ‘butcher’s corner’ μέσα στο εστιατόριο, επιλέγετε, με τη συμβουλή του έμπειρου κρεοπώλη μας, το κομμάτι της αρεσκείας σας,  το οποίο ψήνεται στη συνέχεια στην ανοιχτή κουζίνα μας, όπως το ζητήσετε.

Το νέο μας μενού, εμπνευσμένο από την κουλτούρα της γαστρονομίας των όρων και την βιωματική ορεισίβια κουζίνα του Head Chef, ξεκινά με “ψαγμένα’ ορεκτικά, συνεχίζει με πολλές ενδιαφέρουσες σαλάτες και περνάει στα κυρίως με το πιάτο ημέρας και φυσικά τις επιλογές από το κρέας μας , που συνοδεύονται από τα γνωστά αγαπημένα σας συνοδευτικά και τις σως. Τελειώνουμε με τρία πολύ ‘δυνατά’ επιδόρπια.

Το μενού συμπληρώνει μια μεγάλη λίστα κρασιών με τις καλύτερες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα αλλά και επιλεγμένες ξένες, όλες  τις σημαντικές μπύρες της ελληνικής μικροζυθοποίας και μια μεγάλη γκάμα από malt whiskies, ρούμια, παλαιωμένα τσίπουρα, κονιάκ και αποστάγματα.

 

Φάρμα Μπράλου Εστιατόριο

Μηλιώνη 12 & Ηρακλείτου – Κολωνάκι

Τηλ. 210 36 45 050

 

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη με Σάββατο 13:00 – 23:00 (τελευταία παραγγελία)

Κυριακή μεσημέρι 13:00 – 18:00 (τελευταία παραγγελία)

Δευτέρα κλειστά