Χοιρινό Ψαρονέφρι Με πιπεριές Μέλι Και Μανιτάρια

merides xronos difficulty_easy
2 άτομα 25 λεπτά περίπου      εύκολο

 

ΥΛΙΚΑ (Για 2 άτομα)

500 gr ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτά φετάκια

6 μανιτάρια champignon σε λεπτά φετάκια

2 κουταλιές του γλυκού μέλι

1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές λωρίδες

1 φλιτζάνι ζωμό ή νερό

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι -πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 1.  Σοτάρουμε το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές 3-4 λεπτά.

 2.  Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλάτι – πιπέρι.

 3.  Μετά προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

 4.  Ρίχνουμε το ζωμό ή το νερό και αφήνουμε να μαγειρευτούν άλλα 5 λεπτά.

 5.  Μόλις αρχίζουν να γλασάρουν προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.

 

Σερβίρισμα:

Τοποθετούμε στο πιάτο το ψαρονέφρι με τα μανιτάρια και συνοδεύουμε με ρύζι Basmati.

 

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Γιώτα Μπέλλητα για την συνταγή.