Οι παρακάτω οδηγίες θα σας δώσουν κατεύθυνση για το χρονικό διάστημα που μπορείτε να διατηρείτε τα τρόφιμα στο ψυγείο, ώστε να απολαμβάνετε αναλλοίωτα τα θρεπτικά τους συστατικά.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Χρόνος Συντήρησης στο Ψυγείο
Συντήρηση / Ψύξη (θερμοκρασία μικρότερη των 5 ˚C)
Μοσχάρι | 3 – 5 ημέρες |
Χοιρινό | 3 – 5 ημέρες |
Αρνί / Κατσίκι | 3 – 5 ημέρες |
Κοτόπουλο | 1 – 2 ημέρες |
Μπέικον | 7 ημέρες |
Λουκάνικο | 1 – 2 ημέρες |
Κιμάς | 1 – 2 ημέρες |
Αυγά φρέσκα | 4 – 5 εβδομάδες |
Σούπες λαχανικών / κρεατικών | 3 – 4 ημέρες |
Υπολείμματα μαγειρεμένου κρέατος | 3 – 4 ημέρες |
Πηγή: FDA